APAKAH YANG TERJADI SAMA BNB MENJELANG NFT MARKETPLACE ?



CHAT ADMIN FOR VIP :
https://t.me/junaidiadmin

GRUP FREE SIGNAL :
https://t.me/cryptosignalwow

Support terus Channel ini !!!

Thank you guys for watching this video !

……………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………..

IG :@farrell_jovanka

Jangan Lupa Like, Comment , and subscribe !

source

24 thoughts on “APAKAH YANG TERJADI SAMA BNB MENJELANG NFT MARKETPLACE ?

  • July 2, 2021 at 2:32 pm
    Permalink

    Gw nyangkut di 9,5jt 🥲 kira2 kapan ya naik nya.. gpp dah ke 8jt 🥲

    Reply
  • July 2, 2021 at 2:32 pm
    Permalink

    Hold aja gpp klo mnurut gw…. Liat di jangka panjangnya… Klo pikir ku sih tambah aja di low price kan dpt hitungan harga low rata" Bang… 😊jd klo pas naik yaa booommm… 😁

    Reply
  • July 2, 2021 at 2:32 pm
    Permalink

    Saya akan mengesyorkan Encik Timothy Harford kepada sesiapa sahaja. Pengalaman perdagangan saya dengannya secara amnya positif. Pasaran cryptocurrency menjadi lebih menarik bagi pelabur yang mencari aset berkorelasi rendah yang mempelbagaikan portfolio mereka. Bank pelaburan AS mengatakan turun naik yang tinggi adalah "hambatan untuk pelancaran selanjutnya". Kami tidak ragu bahawa pada tahap sedikit pun stagnasi kami tidak akan menjadi pasukan polis. Saya tahu orang tidak suka mengatakan bahawa kali ini berbeza, tetapi jumlah bank, institusi dan syarikat yang telah melabur ratusan juta dolar untuk bertahan – bagaimana kita dapat membantahnya? Ia boleh menjadi kitaran yang indah! Adakah semua orang memperkatakannya? Keadaan pasaran lembu ini tidak seperti yang pernah kita lihat. Saya mendapat petua ini dari Timothy Harford. Sentiasa selangkah lebih maju daripada peruncit lain. Dia telah memeriksa sepenuhnya semua urus niaga saya agar selamat. "Untuk mengelakkan kesilapan dan kehilangan wang saya. Dengan bantuan Timothy, pedagang berpengalaman yang memberi saya strategi perdagangan, saya mendapat 4.05 BTC dari 0.9 BTC. Dia adalah pedagang yang berpengalaman dengan ketepatan 96% dalam Bitcoin dan Ethereum. Kaedahnya adalah yang terbaik kedudukan dan menguntungkan, anda boleh menghubunginya dengan mudah elegram @harfordsignals

    Reply
  • July 2, 2021 at 2:32 pm
    Permalink

    kaya nya bitcoin udah ngebentuk triple bottom, semua titik2 nya udah persis pola triple bottom, sayang sih komen di yutub gak bisa pake gambar

    Reply
  • July 2, 2021 at 2:32 pm
    Permalink

    Tolong analisa NXT dan fundamental nya bang trimakasih🙏 tetep smngat walau masih merah💪

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *